Home » Beste keukenmachine van 2023 » Dit zijn de mooiste rode keukenmachines

Dit zijn de mooiste rode keukenmachines

Op zoek naar een rode keukenmachine? Wij zetten de mooiste voor je op een rijtje, in verschillende prijsklassen en met verschillende sterke punten.

Keukenmachine rood

Kenwood kMix KMX750 Keukenmachine Rood

Met deze rode Kenwood keukenmachine rood bak je helemaal in stijl. Bij deze Kenwood keukenmixer is veel aandacht uitgegaan naar het ontwerp, met de glanzende roestvrijstalen kom en metalen behuizing. Gelukkig betekent dit niet dat er bespaart is op de specificaties van deze mixer onder de motorkap. Elke taak die je deze rode keukenmachine voorschotelt lost hij zonder problemen op. Kloppen, mengen en kneden zonder dat er ingrediënten onderin blijven zitten of uit de kom vliegen. Dit komt mede door de softstart funtie en traploos instelbare snelheid, waarmee je de snelheid helemaal naar eigen wens kunt instellen en rustig kunt opbouwen. En aangezien alle verwijderbare onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn, ben je na het bakken zo klaar met schoonmaken. De vouwfunctie zorgt ervoor dat je de meest delicate mengsels kunt bereiken en ook is deze Kenwood keukenmachine uit te breiden met accessoires.

Kitchenaid Artisan keukenmixer – Rood

Als je je zuurverdiende geld gaat uitgeeft aan nieuwe keukenmixer, wil je er een die alle taken perfect uitvoert en nog lang mee gaat. Niet alle mixers zijn echter hetzelfde: sommige mixers zijn beter in het kneden van deeg, sommige mixers zijn multifunctioneel. De Kitchenaid Artisan is een echte multitasker. De keukenmixer is gebouwd om jaren mee te gaan en is goed in zowel kloppen, kneden en mixen. Daarnaast zijn er talloze opzetstukken los verkrijgbaar voor het maken van sappen of hakken van noten.

Kitchenaid Artisan
Koop voor de laagste prijs
amazon.nl (€480,00)
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2024 - 02:16

KitchenBrothers Keukenmachine

Laat je niet misleiden door het prijskaartje of onbekende merk, deze rode keukenmachine mixt, kneed en mengt gemakkelijk de meest uiteenlopende klusjes. Sterk genoeg om brooddeeg te kneden, subtiel genoeg om eiwit luchtig op. Met de LED-verlichte draaiknop met 6 standen stuur je de sterke 1400 watt motor aan. De grote 6 liter RVS mengkom heeft een spatscherm met opening om tijdens het mixen extra ingrediënten toe te voegen zonder er een bende van te maken. De keukenmachine is bijzonder stil, je kunt gerust nog een gesprek voeren in de keuken.

KitchenBrothers Keukenmachine – 1400W – Rood
Koop voor de laagste prijs
bol.com (€89,99)
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2024 - 02:16

SMEG SMF03RDEU Rood

Smeg bewijst dat italianen niet alleen mooie auto’s kunnen ontwerpen, want deze rode keukenmachine is een lust voor het oog. Het vintage design neemt je terug naar een Amerikaanse keuken uit de jaren 60 maar biedt functionaliteit die je anno 2022 verwacht van een keukenmixer. Met een 800 watt motor en 10 snelheden is het zowel een krachtige als nauwkeurige machine. Dankzij de Smooth Start-functie start het apparaat geleidelijk op, waardoor je je keuken netjes houdt. De planetaire mixer laat geen ongemengd deeg of beslag achter in de mengkom. Tot slot is hij super makkelijk schoon te maken en kun je deze rode keukenmachine van Smeg uitbreiden met allerlei accessoires.

SMEG SMF02RDEU Rood
Koop voor de laagste prijs
bol.com (€272,99)
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2024 - 02:16

Welke rode keukenmachine moet ik kiezen?

Denk je na het bekijken van deze tips: welke rode keukenmachine moet ik kiezen? Hier kun je op letten:

  • Doel: waar wil je de keukenmachine voor gaan gebruiken? Alle apparaten in dit lijstje zijn goed geschikt voor alledaags kneden, mixen en mengen in de keuken. Wil je regelmatig zwaar brooddeeg kneden kun je het beste gaan voor een mixer met krachtige motor, zoals de Kitchenaid Artisan of Kenwood Kmix. Let ook goed op of de keukenmachine extra opzetstukken ondersteunt, als je van plant bent hem in de toekomst wilt gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van verse pasta.
  • Vermogen: een hoger wattage is niet altijd beter, maar zegt wel veel over de kracht van de keukenmachine. Lees hier meer over welk wattage je moet kiezen.
  • Budget: natuurlijk speelt je budget ook mee. Kies voor de KitchenBrothers Keukenmachine als je wilt gaan voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.