Home » Beste keukenmachine van 2023 » Beste keukenmachine met blender

Beste keukenmachine met blender

Met een keukenmachine met blender maak je niet alleen de lekkerste taarten en cakes, maar zet je ook een lekkere shake, soep of smoothie op tafel. Wij zetten de beste keuzes voor je op een rijtje.

Bosch keukenmachines met blender

Bosch keukenmachines staan bekend om hun veelzijdigheid, en dus bieden ze verschillende keukenmachines met blender aan.

Bosch MUM54230 Styline

De Bosch MUM54230 Styline was lange tijd de beste keukenmixer volgens de Consumentenbond, maar heeft nu de titel van ‘Beste Koop’ verdiend. Alhoewel hij zacht is geprijsd krijg je een duurzame en krachtige keukenmachine met blender en 900 watt vermogen. De mengkom heeft een gemiddelde inhoud van 3,9 liter, genoeg voor 2 kg deeg. Dat is ongeveer 1 taart of brood. Dankzij de 7 snelheden kun je verschillende recepten bereiden en precies te werk gaan. Zet hem op ‘stand 0’, en de mengarm parkeert in de achterste positie zodat je makkelijk ingrediënten toe kunt voegen. De blender is van kunststof, het voordeel daarvan is dat hij lichter is en minder breekbaar. Een glazen blenderkan gaat in de regel echter langer mee en kan met zekerheid in de vaatwasser.

Bosch MUM54230 Styline
Koop voor de laagste prijs
coolblue.nl (€224,00)
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024 - 13:33

Bosch MUM5 CreationLine MUM58243

Deze Bosch keukenmachine met blender heeft net wat meer power dan de Bosch MUM54230 Styline. Dankzij het krachtige vermogen van 1000 watt kneed je met deze keukenmixer ook gemakkelijk zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg. De RVS-mengkom van 3,9 liter is genoeg voor 2 kg cakedeeg of 1,9 kg gistdeeg. Het speciaal door Bosch ontwikkelde 3D PlanetaryMixing-systeem bootst kneden met de hand na. Volgens gebruikers maakt deze keukenmachine ook weinig geluid en is makkelijk schoon te maken. Ook deze keukenmachine heeft een kunstof blender.

Bosch MUM5 CreationLine MUM58243
Koop voor de laagste prijs
coolblue.nl (€309,00)
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024 - 13:33

Kenwood keukenmachine met blender (Chef XL KVL4110)

Deze Kenwood keukenrobot met blender heeft een vermogen van wel 1200 watt en een grote mengkom van 6,7 liter. Ideaal dus voor wanneer je grotere lekkernijen wilt maken zoals taarten, cakes en broden. In de mengkom past wel 2,5 kilogram deeg, wat gelijk staat aan meerdere taarten of een lekker groot brood. Ook vulling voor je taarten maak je in één keer, want er past 4,5 liter beslag in de mengkom. Dankzij de traploos instelbare snelheidsschakelaar heb je volledige controle en bouw je de snelheid langzaam op. De planetaire draaibeweging bedekt de hele binnenkant van de kom. De blender is gemaakt van Tritan, een materiaal vergelijkbaar met kunststof, echter is het beter in het tegenhouden van geurtjes.

Kenwood Chef XL KVL4110
Koop voor de laagste prijs
amazon.nl (€376,83)
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024 - 13:33

Silvercrest keukenmachine met blender

Deze Silvercrest professionele keukenmachine heeft een beestachtig vermogen van 1300 watt en grote mengkom met een inhoud van 6,3 liter, waardoor je met gemak grote hoeveelheden deeg of beslag kneed, roert of mixt. De 10 snelheden zijn genoeg om de meest uiteenlopende recepten mee te maken. Alle accessoires zijn vaatwasserbestendig en er zit een handige deksel met opening voor het toevoegen van ingrediënten tijdens het mixen zonder te spetteren. Als kers op de taart is de blender ook nog eens van glas. Dit is mooier, minder gevoelig voor krassen en wordt minder snel dof dan een kan van kunststof. Voor nog geen € 100 euro is dit dan ook een hele betaalbare professionele keukenmachine.

SILVERCREST® Professionele keukenmachine rood
Koop voor de laagste prijs
bol.com (€105,00)
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024 - 13:33

Kenwood Prospero+ KHC29.W0SI – Keukenmachine

Deze Kenwood Prospero+ is een compacte maar royale keukenmachine met blender. Alhoewel klein van maat, biedt deze keukenrobot genoeg mogelijkheden met een 4,3 liter mengkom, 1000 watt motor en traploos instelbare snelheidsregelaar. De pulsfunctie en planetaire draaibeweging geven een nóg beter resultaat. Naast een glazen blender zit er ook een citruspers, compacte hakmolen/maler, vleesmolen en snelle sapmaker bij.

Keukenmachine met blender aanbieding

Regelmatig gaan er keukenmixer met blender van populaire merken in de aanbieding. Hieronder vind je de beste deals bij bekende webshops.

Veelgestelde vragen over keukenmachines met blender
Wat kun je met een keukenmachine met blender?

Een keukenmachine en blender zijn normaal gesproken aparte apparaten, beide met verschillende sterke punten. Met een blender meng en maal je smoothies, shakes, soepen of sauzen. Een blender heeft altijd vloeistof nodig om te werken, zonder werkt het niet. Een keukenmachine daarentegen wordt vooral gebruikt bij de bereiding van cake- of taartbeslag, brooddeeg en het kloppen van eiwitten of slagroom.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een keukenmachine met blender?

Let bij de aanschaf van een keukenmachine met blender op het wattage: een goede blender heeft een vermogen van 700 watt. Onderzoek daarnaast of de blenderkan van glas of kunststof is. De inhoud van de blender is ook belangrijk. Als je grote hoeveelheden smoothie wilt maken of een flinke ontbijtshake heb je wel meer dan 1 liter inhoud nodig. Tot slot check je of de onderdelen vaatwasserbestendig zijn.

Is een keukenmachine met glazen blender beter?

Een keukenmachine met glazen blender is duurzamer. Plastic krijgt namelijk na verloop van tijd een onaangename kalkafzetting en gaat stinken. Bovendien is glas veel beter bestand tegen `hardere` materialen zoals ijsblokjes en bevroren fruit.

Malen met blender of keukenmachine?

Een blender is alleen geschikt voor het mengen en hakken van voedsel met een vloeistof, anders loopt de blender vast. Voor smoothies of beslag is een blender prima geschikt. Wil je deeg maken, noten hakken of groenten versnipperen? Dan heb je meestal echt een (foodprocessor) keukenmachine nodig.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€224,00)
amazon.nl (€231,41)
bol.com (€245,09)
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024 - 13:33

Verkrijgbaar bij

bcc.nl (€161,85)
amazon.nl (€296,68)
coolblue.nl (€360,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024 - 13:33