Home » Keukenmachine kopen tips » Welke keukenmachine gebruiken ze bij Heel Holland Bakt?

Welke keukenmachine gebruiken ze bij Heel Holland Bakt?

Als je fan bent van Heel Holland Bakt kun je niet om de iconische, felgekleurde keukenmachines om waar de deelnemers de lekkerste baksels mee maken. Heb je na het kijken van Heel Holland Bakt ook zin om aan de slag te gaan en ben je benieuwd welke keukenmachine de deelnemers gebruiken?

Welke keukenmachine gebruiken ze bij Heel Holland Bakt?

Kitchenaid Artisan: de keukenmachine van Heel Holland Bakt

De Kitchenaid Artisan is een van de meest iconische keukenmixers op de markt, wat ook de reden is dat je hem terugziet in Heel Holland Bakt en het origineel “The Great British Baking Show”.

Zelfs bij mensen die niet zo vaak bakken, staat de KitchenAid Artisan vaak op het aanrecht als een klassiek keukenaccessoire. Hij is verkrijgbaar in verschillende uitgesproken kleuren en heeft standaard drie opzetstukken voor kneden, kloppen en mengen.

(Meer informatie over de Heel Holland Bakt keukenmachine onder de afbeelding)

Kitchenaid Artisan
Dé keukenmachine van Heel Holland Bakt
Koop voor de laagste prijs
amazon.nl (€480,00)
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2024 - 02:16

Specificaties Kitchenaid Artisan

  • Kleuren: ontelbaar
  • Type: kantelbare mixer
  • Capaciteit: 5 liter
  • Gewicht: 10,4 kg
  • Snelheidsinstellingen: 5
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Afmetingen: 24 cm B x 36 cm H x 37 cm D
  • Motor: 325 watt
  • Hulpstukken: deeghaak, garde, platte klopper

Wat zijn de sterke en zwakke punten van de Keukenmachine van Heel Holland bakt?

Design

De KitchenAid Artisan keukenrobot is niet heel groot, maar wel vrij zwaar. Als je van plan bent om je mixer in een kast op te bergen, is dit een aandachtspunt. Voor het design hoef je hem in ieder geval niet op te bergen: het is een met aandacht ontworpen apparaat dat niet alleen heel krachtig is maar er ook prachtig uit ziet! De degelijkheid straalt er vanaf en je kunt zien dat er hoogwaardige materialen gebruikt zijn. De kantelbare kop is een handig onderdeel van het ontwerp en maakt hem makkelijk in gebruik.

Prestaties

Het is geen raadsel waarom dit de favoriete keukenmachine bij Heel Holland Bakt is. Je favoriete cakebeslag, een luchtige merengue, vers brood- of pizzadeeg: het is allemaal appeltje eitje voor de Kitchenaid Artisan.

Hoewel de KitchenAid Artisan Mixer een draaiknop heeft die tot 10 gaat, betekent dit niet dat er 10 snelheidsinstellingen zijn. Er zijn in totaal 6 snelheden: 1, 2, 4, 6, 8 en 10.

Schoonmaken

Als je klaar bent met de keukenmachine, plaats je de kom gewoon in mijn vaatwasser, samen met de kneedhaak en platte menghaak. De garde is helaas niet vaatwasserbestendig, dus die spoel je af en maak je schoon met de hand. Alhoewel een beetje omslachtig, kost dit weinig tijd. De mixer zelf maak je schoon met een vochtige doek en de bij de as van de menghaak verwijder je eventuele resten.

Is de Heel Holland Bakt keukenmachine het geld waard?

Met een prijs van boven de € 500 euro is de Kitchenaid Artisan zeker niet de goedkoopste. Als je echter de prestaties, het ontwerp en de levensduur bij elkaar op telt is dit het meer dan waard. Dit is een keukenmachine waar je echt nog jaren plezier van gaat hebben.

Dé keukenmachine van Heel Holland Bakt