Home » Merken keukenmachines » Silvercrest keukenmachine Lidl

Silvercrest keukenmachine Lidl

Silvercrest is het label van Lidl dat huishoudelijke apparaten op de markt brengt. Silvercrest keukenmachines hebben net als Bourgini keukenmixers een goede prijs/kwaliteit verhouding met prijzen zo laag als € 40. Lees verder voor een vergelijking van de keukenmachines van de Lidl, ervaringen en meer informatie.

silvercrest keukenmachine lidl

Silvercrest keukenmachines Lidl vergelijken

Hieronder vind je een handig overzicht om Silvercrest keukenmachines Lidl te vergelijken. Bedenk eerst waar je de keukenmachine voor wilt gaan gebruiken en maak dan een keuze. Wil je bijvoorbeeld een compacte keukenmachine of een keukenmixer voor zwaar deeg?

Beste Silvercrest keukenmachine

Hieronder vind je een overzicht van beste Silvercrest keukenmachines Lidl, volgens ervaringen van gebruikers van het internet.

Silvercrest keukenmachine met blender

Deze Silvercrest professionele keukenmachine heeft een hoog vermogen van 1300 watt en grote mengkom met een inhoud van 6,3 liter, waardoor je met gemak grote hoeveelheden deeg of beslag kneed, roert of mixt. Daar komt nog eens bovenop dat deze keukenrobot ook inzetbaar is als blender. Voor nog geen € 100 euro is dit een hele betaalbare professionele keukenmachine.

Pluspunten

 • 10 snelheden
 • Inclusief (glazen) blender
 • Vaatwasserbestendig
 • 1300 watt vermogen
 • Heel betaalbaar

Minpunten

 • Niet uit te breiden met extra accessoires
 • Geen slowstart functie

Silvercrest keukenmachine (basismodel)

Het instapmodel van Silvercrest keukenmachines kost echt bijna niks en dat zie je wel terug aan de specificaties. Met een vermogen van 650 watt is deze keukenmachine niet geschikt voor het kneden van zwaar deeg, maar kun je er prima mee uit de voeten als je af en toe een kleine hoeveelheid beslag wilt mixen of eieren wilt opkloppen.

Silvercrest Keukenmachine 650 watt
Koop voor de laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 19 juli 2024 - 13:02

Pluspunten

 • 8 snelheden
 • Vaatwasserbestendige onderdelen

Minpunten

 • Slecht 600 watt vermogen
 • Niet uit te breiden met extra accessoires

Silvercrest keukenmachine met ingebouwde weegschaal

Deze Silvercrest keukenmachine heeft een leuke extra: een ingebouwde weegschaal! Dat lijkt misschien een kleinigheid, maar bespaart je een hoop tijd. Van de drie modellen heeft deze keukenmixer de kleinste mengkom, 3,6 liter om precies te zijn. De 900 watt vermogen zou net voldoende moeten zijn om ook zwaar deeg te kunnen kneden. Tot slot beschikt ook deze Silvercrest Keukenmachine Lidl over een extra blender.

Pluspunten

 • Inclusief ingebouwde weegschaal
 • Extra (glazen) blender
 • 900 watt vermogen

Minpunten

 • Niet uit te breiden met extra accessoires

Wat valt ons op aan Silvercrest keukenmachines Lidl?

De Silvercrest keukenmachines van de Lidl zijn zeer betaalbaar, maar dat betekent niet dat ze van slechte kwaliteit zijn. Ze zijn niet gemaakt van het meest duurzame materiaal, maar hebben voldoende vermogen, genoeg snelheden voor precisie, een turbofunctie en de onderdelen zijn bijna allemaal vaatwasserbestendig. Sommige van de modellen beschikken over extra’s als een ingebouwde weegschaal of een blender. De inhoud verschilt per model, voor ieder wat wils dus. Dat geldt ook voor het vermogen. Dingen die ontbreken bij Silvercrest keukenmachines zijn dubbele roterende mixbeweging, slowstart functie, pulsfunctie en traploos instelbare snelheid.

SILVERCREST® Professionele keukenmachineSILVERCREST® Keukenmachine (basismodel)SILVERCREST® Keukenmachine met weegschaal
Wattage1300 watt650 watt900 watt
Lengte38,5 cm35 cm34,5
Breedte38 cm21,6 cm23,5
Hoogte19,7 cm32,9 cm57,5
Inhoud mengkom6,3 liter5 liter3,6 liter
Materiaal behuizingNiet vermeldNiet vermeldNiet vermeld
Aantal snelheden1088
PulsfunctieNeeNeeNee
Slow start functieNeeNeeNee
Vaatwasserbestendig?Alle accessoires behalve de anti-spatdekselJaJa
Geschikt voor zwaar deeg?JaNeeJa
Anti-spatdeksel?JaJaJa
Meegeleverde accessoiresDeeghaak, klopper, garde, glazen blender, anti-spatdekselAnti-spatdeksel, deeghaak, garde, klopperIngebouwde weegschaal
Uit te breiden met extra accessoires?NeeNeeNee

Silvercrest keukenmachine prijs

Silvercrest maakt betaalbare keukenmachines.

Ervaringen Silvercrest keukenmachine

Silvercrest keukenmachine onderdelen

Silvercrest keukenmachine handleiding

Verkrijgbaar bij

bol.com (€129,99)
lidl.nl (€149,00)
Laatst bijgewerkt: 19 juli 2024 - 13:02